L’Escola de Música Pons Roselló: quinze anys!

5 de març de 2010

 

 

El proppassat 5 de març vàrem poder gaudir d’un esdeveniment únic a la ciutat de Lleida: el Concert 15è aniversari de l’Escola. En motiu d'aquesta celebració tots, alumnes, pares, professors, col·laboradors, amics i públic en general, vam gaudir d'un recorregut pels 15 anys d’ensenyament musical.

 

Any rere any, l’Escola de Música Pons Roselló ha assolit 15 d’anys d’esforç, de voluntat, de superació, de formació musical de qualitat, de professionalitat, d’amistat, i, en definitiva, de fer viure i sentir la música a més de 4.000 alumnes, des dels més petits fins als més grans.

 

El concert ofert a la sala 2 de l’Auditori Municipal Enric Granados, plena de gom a gom, es va estructurar en 15 actuacions musicals, tantes com anys a celebrar, fusionades amb l’art de la dansa de Maria Mestre que anava construint l’arbre de l’escola, l’arbre de la música: robust i d’arrels profundes, com els pares; amb moltes branques i fulles, com els alumnes i els professors, que amb la major voluntat del món volen formar petits músics que creixin i fructifiquin per tal d'ambientar el nostre estimat planeta amb colors i sons musicals. Fou un dia molt feliç per a tots, per fer viure i sentir la música!

 

Hem d'agrair especialment el patrocini d'IFR i de Schell / Disseny Integral, així com la col·laboració de l'Ajuntament de Lleida, l'Auditori Municipal de Lleida i la Diputació de Lleida.

 

Tornar