Maylos Pons Roselló / Dra. en Educació Musical per la UB

El dimarts 19 de gener va ser un dia molt especial. Va ser la culminació de molts anys de treballs i estudi, i un somni fet realitat: Ser Doctora en Educació Musical per la UB, sota el títol "Aportaciones de la estimulación musical en niños y niñas de 2 a 3 años, con la colaboración de los padres, al proceso de adquisición de las conductas sociales y actitudinales: estudio de caso".

Agraeixo als pares i alumnes de l'Escola de Música Pons Roselló, des de la seva fundació, que han estat el motor i el motiu principal d'aquesta investigació. Tanmateix, vull agrair, a totes les persones que han col·laborat i m'han ajudat directa o indirectament a aconseguir fer-ho realitat, i als amics i familiars que m'han reconfortat en tot moment i des del principi. Moltíssimes gràcies a tots!

 

Podeu consultar i descarregar en format PDF la tèsi en aquest enllaç: http://goo.gl/lrqwq5

 

Podeu consultar i descarregar en format PDF el meu CV actualitzat de l'Abril 2017:

 

Maylos.Pons.CV.Abril2017.pdf
Documento Adobe Acrobat [60.8 KB]

Maylos Pons Roselló, Doctora en Educació Musical per la UB, a Cafeïna

El divendres 22 de gener, Maylos Pons Roselló, Directora de l'Escola de Música Pons Roselló, ha parlat amb Mariví Chacón de la seva tesis doctoral al programa Cafeïna de Lleida TV, amb el títol de "Aportaciones de la estimulación musical en niños y niñas de 2 a 3 años, con la colaboración de los padres, al proceso de adquisición de las conductas sociales y actitudinales: estudio de caso".

 

Ho podeu tornar a veure en aquest enllaç. http://goo.gl/dikhkn

Maylos Pons Roselló, Doctora en Educació Musical per la UB, a Lleida al Dia

Aquí teniu l'entrevista que me va fer Santi Roig al programa "Lleida al dia" de Lleida TV el proppassat dimarts 26 de gener, per parlar de la meva tesis doctoral, amb el títol de "Aportaciones de la estimulación musical en niños y niñas de 2 a 3 años, con la colaboración de los padres, al proceso de adquisición de las conductas sociales y actitudinales: estudio de caso".

 

 

Ho podeu tornar a veure en aquest enllaç. ‪http://goo.gl/BUPpMP