Notícies

Estiu Musical a l'Escola / 2022 / Presencial

Ja hem preparat totes les activitats musicals de nou Presencials per l'Estiu Musical a l'Escola.

 

Des del dilluns 4 al divendres 22 de juliol, l'Escola de Música Pons Roselló, posa a la vostra disposició tot un seguit d'activitats per a que pogueu passar un estiu musical molt divertit.

 

Consulteu el NEWSLETTER i contacteu-nos o informeu-vos sense cap compromís per telèfon al 973 28 09 07 / 676 02 05 42 o per mail a mpr@musicaponsrosello.com

 

Concert de Cambra de fi de curs 2021/2022

Dijous 16 de juny, a les 18:30h, l’Escola de Música Pons Roselló de Lleida, oferirà als pares i alumnes de l’escola el seu ja tradicional Concert de Cambra de fi de curs 2021/2022 al Castell Templer de Gardeny. Un conjunt monumental situat damunt del turó de Gardeny.

Bon Nadal i Millor Any Nou Musical 2022

Un any més, en nom propi com a directora de l'Escola de Música Pons Roselló i tot l'equip docent i col·laboradors us volem desitjar un Bon Nadal i un Millor Any Nou Musical 2022.

 

Fem viure i sentir la música, ara també On line!

 

Descarregueu-vos la versió impresa en format PDF.

mprnadala2022.pdf
Documento Adobe Acrobat [543.7 KB]

Formació musical per a personal docent de Llar i Infantil / Col·legi Maristes de Lleida

Un plaer haver impartit un nou curs de formació per als docents de Llar i Infantil del Col·legi Maristes de Lleida el propasst divendres i dissabte.

 

Gràcies a l’equip directiu per confiar en mi. Han estat 8 hores molt intenses i espero siguin productives en la vostra tasca docente.

XX Concurs Instrumental Sant Anastasi / Els alumnes de l’Escola de Música Pons Roselló han aconseguit premis.

Aquest vintena edició del Concurs Instrumental Sant Anastasi, ha estat tot un èxit i d’un nivell musical mai assolit fins ara.

 

Els alumnes de l’Escola de Música Pons Roselló han aconseguit els següents premis:

MODALITAT DE MÚSICA DE CAMBRA

 

Categoria Pre-Debutants / Primer premi

 • Grup BORRULL & SCHELL format per Pau Borrull Rodríguez, Oriol Borrull Rodríguez i Lluís Schell Pons / Piano 6 mans
 •  

Categoria Pre-Debutants / Segon premi

 • Pau Borrull Rodríguez i Oriol Borrull Rodríguez / Piano 4 mans

 

Categoria Debutants / Menció d’honor

 • Grup ALEX i CANDELA, format per Alex Pijuan Fidel i Candela Pijuan Fidel / Piano 4 mans

 

Categoria Professional / Segon premi

 • Grup BLAB format per Abril Agustí Barber al violí i Blau Ruiz Clua a la flauta travessera

 

MODALITAT SOLISTA

 

Categoria P5 / Tercer premi ex-aequo

 • Biel Vivas Curcó al violoncel

 

Categoria P5 / Menció d’honor

 • Aina Carroza Vidal al piano
 • Cloe Culleré Canadell al piano
 • Paula Lapena Hernández al piano
 • Alan Llopart González al piano
 • Carla Maria Martínez García al piano
 • Álvaro Martínez Garcia al violoncel
 • Lisbeth Noguera Tomás al piano
 • Lluís Schell Pons al violoncel
 • Marc Trepat Cánovas al violí
 • Pol Vivas Curcó al violonce

 

Moltes felicitats a tots els participants i a les famílies, per la confiança dipositada a l’Escola de Música Pons Roselló.

XX Concurs Instrumental Sant Anastasi / Edició 2021

Un any més, el Concurs Instrumental Sant Anastasi, coorganitzat per l’Escola de Música Pons Roselló i l’Escola d’Acordió de Lleida es celebrarà presencialment el proper dissabte 15 de maig.

 

En la present edició, i després de la cancel·lació al 2020 per la pandèmia, estem de celebració. Són vint anys plens de música i emoció, de reptes musicals engrescadors que tots i cadascun dels intèrprets han gaudit i superat amb escreix, que fan que aquest any el concurs tingui un caire especial, malgrat totes les mesures d'higiene i seguretat que establirem.Vint anys en els que cadascun d’aquests joves artistes que participaran, de ben segur guardarà en la seva memòria aquesta experiència inoblidable d’interpretar i donar el millor de sí mateixos amb el seu instrument i el tema musical escollit per a l’ocasió.

 

El nostre més sincer agraïment als més de 3.250 participants en diferents instruments, modalitats i categories que, juntament amb un prestigiós jurat, han estat el tàndem que ha fet possible aquest somni fet realitat any rere any, perdurant aquest projecte en el temps.

 

En aquesta vintena edició, el Concurs Instrumental Sant Anastasi, a més a més d’estimular l’estudi entre els joves estudiants de música, ha volgut, com en anteriors edicions, contribuir a la promoció de nous talents. Enguany, a l'igual que l'edició anterior, tant en la modalitat solista com en la modalitat de música de cambra estan obertes a tots els instruments musicals. És la varietat tímbrica, doncs, la que dóna sentit a la música en general i a aquest Concurs Instrumental en particular, nascut sota la idea de promoure l’artista i la seva música, independentment de quin sigui el seu instrument.

 

En la present edició, us recordem que les categories i totes les obres son de lliure elecció. S'ha establert un premi especial a la millor interpretació solista a l'acordió en la Júnior, patrocinat i atorgat per l'Associació Catalana d'Acordionistes (ACDA). També hem incorporat una nova categoria a la modalitat de Música de Cambra: la categoria Pre-Debutant on la mitjana d'edat del grup no pot superar els 7 anys.

 

Tota la informació, bases i formularis d'inscripcions els podreu trobar al web del Concurs a l'enllaç següent: https://concursantanastasi.org/ El període d'inscripció ja està obert fins al divendres 7 de maig a les 24 hores.

¡Texto! Puede insertar contenido, moverlo, copiarlo o eliminarlo.

 

 

¡Texto! Puede insertar contenido, moverlo, copiarlo o eliminarlo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam.