Notícies de l'Escola de Música Pons Roselló

AUDICIONS DE NADAL dels alumnes / Primer Trimestre / 18, 19 i 20 de desembre de 2018

El proppassat dimarts, dimecres i dijous de la darrera setmana lectiva de desembre, vàrem celebrar les audicions de Nadal del primer trimestre dels alumnes de l’escola amb la presència de pares, familiars i amics. Dos concerts cada dia en la que tots els alumnes han pogut mostrar i gaudir del seu aprenentatge musical. Moltes felicitats!

 

Mireu les galeries d'imatges dels tres dies de concerts aquí!

 

Fem viure i sentir la música!

100% d'aprovats als exàmens de pas de grau

Un any més, els nostres alumnes ho han aconseguit.

 

100% d'aprovats dels alumnes presentats als exàmens oficials 2018 al Conservatori de Música de Cervera pel pas de grau a Nivell Professional.

 

Moltes felicitats!

 

Fem viure i sentir la música!

L'Escola de Música Pons Roselló a la FESTA BANYETES 2018 / Dissabte 21 d'abril de 16:30h a 20:00h

Per primera vegada, l'Escola de Música Pons Roselló ha participat amb espai propi a la FESTA BANYETES al PARC DE L'AIGUA el proppassat dissabte 21 d'abril, de 16:30h a 20:00h.

 

Hem ofert música per a nadons i música a l'etapa infantil. 

 

Fem viure i sentir la música!

 

Més informació i àlbum de fotografíes aquí.

 

2n Stage Musical de l'Escola de Música Pons Roselló al Col·legi Terraferma / Lleida / 5 de maig de 2018

El proppassat dissabte 5 de maig, vàrem organitzar el Segon Stage Musical de l'Escola de Música Pons Roselló pels alumnes de l'Escola, al Col·legi Terraferma.

 

Més informació i galeria de fotos aquí.

 

Fem viure i sentir la música!

Estiu Musical a l'Escola 2018 / Del 2 al 27 de juliol

Ja hem preparat totes les activitats musicals de “L’Estiu Musical a l’Escola” pel mes de juliol a l’Escola de Música Pons Roselló.

 

Del 2 al 27 de juliol, aprofundirem amb l’instrument i descobrirem un repertori variat, tot gaudint més relaxadament de l’instrument i el llenguatge musical. Farem viure i sentir la música des dels més petits als més grans. I també, pels alumnes que vulguin perfeccionar l’instrument i aprendre assignatures pel proper curs. Aprèn i diverteix-te!

 

Consulteu el fullet adjunt. Informeu-vos-en i reserveu la vostra plaça. 

Estiu-Musical-MPR-2018.pdf
Documento Adobe Acrobat [96.8 KB]

Audicions dels alumnes / Segon Trimestre / 20 i 21 de març de 2018

El proppassat dimarts i dimecres de la setmana abans de festes de Setmana Santa, vàrem celebrar les audicions del segon trimestre dels alumnes de l’escola amb la presència de pares, familiars i amics. Moltes felicitats!

 

Fem viure i sentir la música!

 

Més informació i àlbum de fotografíes aquí.

XV Setmana Musical / Del 19 al 22 de febrer de 2018

Els nostres alumnes ja han pogut gaudir de la “XV Setmana Musical” a l’Escola de Música Pons RosellóUn gran ventall de diferents i variats tallers relacionats amb el món de música, per tal d’enriquir i ampliar el bagatge musical i gaudir del goig de la música. 

 

Els tallers que s'han progamat del dilluns 19 al dijous 22 de febrer eren els següents: Professor per un dia; Improvisació als insturments de corda; Diferents tallers de violí elèctric i asiàtic i Master Class de violí; Improvisació al piano; Creació d'un pentagama musical i jocs de vaixells rítmics; Balls de saló, nens i pares; Master Class de piano; Performance musical de Broadway; Taller d'audició i cant coral i jocs de vaixells rítmics; Grup de Cambra Professional; Composició i audició; Palets xinesos al piano; Jocs musicals per a nadons; Els músics de Disney; Classes col·lectives de piano; Taller de cant coral i percussió; Aula oberta amb pares; Creació de ritmes i cançons a partir d'una base musical; Grup de cambra infantil; Música en anglès per a bebès i pares; Música de cambra de flauta travesserra i guitarra; Pares a la classe d'educació infantil; Treballem la veu i la composició. Tot un ventall de tallers i activitats musicals per una setmana molt intensa i divertida.

 

Per fer viure i sentir la música!

 

Descarregeu-vos el fullet PDF:

XV.Setmana.Musical.2018.pdf
Documento Adobe Acrobat [117.8 KB]

XVIII Concurs Instrumental Sant Anastasi

 

El XVIII Concurs Instrumental Sant Anastasi ja té guanyadors i mencions d'honor. Tot un èxit de nivell i participants en aquesta divuitena edició.

 

Més informació i àlbum de fotografíes aquí.

Audicions de Nadal dels alumnes / Primer Trimestre / 18, 19 i 20 de desembre de 2017

El proppassat dilluns, dimarts i dimecres de la darrera setmana lectiva de desembre, vàrem celebrar les audicions de Nadal del primer trimestre dels alumnes de l’escola amb la presència de pares, familiars i amics. Moltes felicitats!

 

Fem viure i sentir la música!

 

Més informació i àlbum de fotografíes aquí.

Nou curs 2017 / 2018 a l'Escola de Música Pons Roselló

L’Escola de Música Pons Roselló ja ho té tot preparat per al nou curs 2017/2018, que començarà el proper dimarts 12 de setembre per a tots els alumnes de l’Escola, a excepció de música per a bebès “Petits Músics” que ho farà el dilluns 2 d’octubre. Consulteu el dia del vostre grup.

 

Dins de la seva programació habitual d’activitats musicals i culturals, reprendrem un nou cicle de concerts en diferents indrets de la ciutat de Lleida.

 

No oblidarem les esperades audicions de Nadal, les activitats i les sessions d’estimulació musical primerenca per a nadons a l’Escola i fora d’ella. Les interessants activitats musicals, educatives i creatives tindran cabuda com sempre en la XV Setmana Musical.

 

Cada quinze dies i els divendres, l’Escola i la seva directora, Maylos Pons Roselló, seguiran presents al programa Cafeïna de Lleida TV a les 15:15h amb el seu propi espai patrocinat, amb la presentadora Mariví Chacón, seguint la filosofia d’obrir-nos cada cop més a la ciutat i la ciutadania de Lleida.

 

Una edició més, els joves intèrprets de 5 a 18 anys podran demostrar els propers 19 i 20 de maig de 2017, el seu talent al XVIII Concurs Instrumental Sant Anastasi.

 

A finals de juny podrem gaudir del Concert de Cambra dels alumnes a l’Auditori, sense oblidar l’Estiu Musical a l’Escola amb força activitats interessants per al proper mes de juliol, des dels més petits fins als més grans.

 

L’Escola de Música Pons Roselló us seguirà informant a la seva pàgina Web i amb el seu nou Newsletter digital de totes aquestes activitats, així com de les notícies i novetats que s’aniran produint al llarg d’aquest nou curs que ben aviat començarà.

 

Com cada any, nous reptes i nous objectius per que Fem viure i sentir la música!

Matrícula oberta / Curs 2017-2018

Vols viure i sentir la música amb nosaltres?

 

Obrim el període d’inscripcions per a nous alumnes de l’Escola de Música Pons Roselló.

 

La nostra escola de música autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya té una àmplia oferta educativa adreçada a totes les edats, des dels més petits fins als més grans. Un pla d’estudis personalitzat i adaptat a la normativa vigent, amb les eines adequades per apropar i educar els nostres alumnes en el món de la música.

 

Informa’t sense cap compromís al telèfon 973 28 09 07 o passa’t per l’Escola.

Festa de la Música 2017 a Lleida

Iniciada a França l’any 1982 com "Festa de la Música" i instituïda com a celebració europea en 1985 com "Any Europeu de la Música", cada solstici d'estiu, els 21 de juny, la Unió Europea celebra una jornada destinada a promoure l'intercanvi cultural entre els pobles, el transvasament musical d'uns territoris a uns altres.

 

A Lleida, vam optar per el dissabte anterior a la data oficial perquè la festa fos més assequible i participativa per al públic.

Concert de Cambra de Fí de Curs 2016/2017

Aquest curs 2016/2017 ja portem 23 anys d'ense-nyament musical de qualitat des dels bebès d'1 i 2 anys fins a l'etapa adulta.

 

En el concert de cambra de fi de curs 2016/2017 de l'Escola de Música Pons Roselló, celebrat el dijous 15 de juny a la Sala 1 de l’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida, es va poder gaudir de jocs musicals amb pilotes de ping-pong amb els bebès, donant pas a la etapa infantil, on la veu i el ritme estaran presents, amb cançons populars, tradicionals i modernes, sense deixar de banda el ritme i el moviment, tant necessari en aquestes edats.

Reunió informativa a càrrec del Sr. Jordi Ferraz i la Sra. Glòria Rodoreda.

El dijous 18 de maig al vespre, l’Escola de Música Pons Roselló va oferir una reunió informativa amb dos ponents: el Sr. Jordi Ferraz, Director del Col·legi Terraferma de Lleida i la Sra. Glòria Rodoreda, professora de Música de Cambra del Conservatori Municipal de Música de Lleida. Dues ponències força interessants adreçades als pares d’alumnes d’educació infantil i primària.

 

Més informació i àlbum de fotografíes aquí.

Concerts del Alumnes de Guitarra del Conservatori Professional i Escola de Música de Cervera i de l'Escola de Música Pons Roselló

El dimarts 16 de maig al vespre, l’Escola de Música Pons Roselló conjuntament amb el Conservatori Professional i Escola de Música de Cervera han organitzat, dins del cicle habitual d’intercanvis amb escoles de música, un concert de guitarra i piano de les dues escoles. 

 

Més informació i àlbum de fotografíes aquí.

Guanyadors del XVII Concurs Instrumental Sant Anastasi

El XVII Concurs Instrumental Sant Anastasi ha estat tot un èxit de nivell musical, de participants, de premiats i de públic assistent a l'entrega de premis del diumenge 14 de maig a l'Auditori Municipal Enric Granados.

 

Més informació, llistats i àlbum de fotografíes aquí.

Primer Stage Musical de l'Escola de Música Pons Roselló al Col·legi Terraferma

El dissabte 6 de maig, el Col·legi Terraferma va obrir les seves instal·lacions d’Alpicat pel PRIMER STAGE MUSICAL de l’Escola de Música Pons Roselló. Un stage adreçat a tots els seus alumnes, des de P3, P4 i P5, nivell elemental (de 6 a 12 anys) fins a nivell professional (de 13 a 20 anys), per a gaudir de la música tot un dia sencer en un altra ambient més distès i motivador, amb diferents tipus d’activitats musicals i lúdiques.

 

Més informació i àlbum de fotografíes aquí.

Estiu Musical a l'Escola / Aprèn i diverteix-te ! / Del 3 al 28 de juliol de 2017

Ja hem preparat les activitats musicals de “L’Estiu Musical a l’Escola” pel mes de juliol a l’Escola de Música Pons Roselló. Del 3 al 28 de juliol, classes de música des dels més petits als més grans.

 

Música per a BEBÈS de 0 a 3 anys amb anglès i català; Viu el BALL amb la música per a infants de 3 a 8 anys!; Música a l’etapa INFANTIL de 3 a 5 anys!; Nivell ELEMENTAL i PROFESSIONAL de piano, violí, flauta travessera i guitarra!; Música per JOVES i ADULTS!.

 

 

Aprèn i diverteix-te! Informeu-vos-en i reserveu la vostra plaça.

Consulteu el nostre catàleg d’activitats programades.

EstiuMusical_MPR2017.pdf
Documento Adobe Acrobat [69.8 KB]

Audicions dels alumnes / Segon Trimestre / 3 i 4 d’abril de 2017

El proppassat dilluns i dimarts vàrem celebrar les audicions del segon trimestre dels alumnes de 2n, 3r, 4t de nivell d’elemental i professional així com adults amb presencia de pares, familiars i amics. Moltes felicitats!

 

Fem viure i sentir la música!

Sessió informativa de música per a bebès "Petits Músics" / 27 de setembre

El dimecres 27 de setembre vàrem oferir a l'escola una sessió informativa i pràctica de música per a bebès, d'entrada lliure, impartida per Maylos Pons Roselló, especialista amb els més petits i Doctora en Educació Infantil per la UB.

 

Es va presentar el nou curs 2017 / 2018 per a nadons d'1 i 2 anys, la seva metodologia i els seus objectius.

 

El curs ha començat el dilluns 2 d'octubre, amb la novetat al grup de 2 anys, d'una de les dues sessions en anglès.

 

Per a més informació feu clic aquí!

Sessió informativa de violoncel amb el mètode Suzuky / 20 de setembre

El dimecres 20 de setembre vàrem oferir una sessió informativa, d'entrada lliure, de classes de violoncel amb el mètode Suzuki, impartida per Glòria Rodoreda Meilan, Cap de Departament de Música de Cambra i professora de violoncel del Conservatori Municipal de Música de Lleida, ara en exclusiva a la nostra escola.

 

 

 

Es va presentar el nou curs de violoncel per a alumnes a partir dels 3 anys, la seva metologia i objectius.

 

Per a més informació feu clic aquí!

XIV Setmana Musical / Del 20 al 24 de febrer de 2017

Ja hem cel·lebrat pels nostre alumnes, els diferents i variats tallers relacionats amb el món de música, per tal d’enriquir i ampliar el bagatge musical i gaudir del goig de la música a la “XIV Setmana Musical” a l’Escola de Música Pons Roselló. Del proppassat 20 al 24 de febrer, tot un ventall d'activitats que podeu veure en les dues galeries de fotos adjuntes.

 

Els tallers que vàrem fer eren els següent: Recursos musicals del piano; Fer de professor per un dia; Música en anglès per a bebès i pares; Gimcana d’Enric Granados; Jocs i gimcana musicals; Pares a la classe d’educació infantil; Estampació de samarretes musicals; El joc del llibre de l’Stradivari; Taller de cant coral amb percussió corporal; El joc de la oca musical; Música de cambra per a guitarra i piano; Improvisació rítmica i melòdica; Palets xinesos; Balls de saló amb els petits; Audicions divertides; Musicograma musical; L’univers sonor de la guitarra elèctrica i Audicions musicals al llarg de la història. Tot un ventall de tallersi activitats musicals per una setmana molt intensa i divertida.

 

Per fer viure i sentir la música!

 

Descarregeu-vos el fullet PDF:

XIV.SetmanaMusical.pdf
Documento Adobe Acrobat [120.5 KB]

XVII Concurs Instrumental Sant Anasi

Benvinguts, un any més al Concurs Instrumental Sant Anastasi, coorganitzat per l’Escola de Música Pons Roselló i l’Escola d’Acordió de Lleida. Des del dilluns 13 de febrer de 2017, queda obert el període d'inscripció de la XVII edició pels propers 13 i 14 de maig. Ja estan disposades les bases i els formularis d'inscripció On Line. Consulteu les bases, especialment les edats de les categories, els premis i l'organització del Concurs.

 

Recordeu que el termini d’inscripció acaba el proper 7 de maig. Recordeu també de fer “Me gusta” per rebre en tot moment les novetats i actualitzacions del Facebook oficial del Concurs. Us preguem que en feu la màxima difusió.

En aquesta dissetena edició, el Concurs Instrumental Sant Anastasi, a més a més d’estimular l’estudi entre els joves estudiants de música, ha volgut, com en anteriors edicions, contribuir a la promoció de nous talents. Enguany, a l'igual que l'edició anterior, tant en la modalitat solista com en la modalitat de música de cambra estan obertes a tots els instruments musicals. És la varietat tímbrica, doncs, la que dóna sentit a la música en general i a aquest Concurs Instrumental en particular, nascut sota la idea de promoure l’artista i la seva música, independentment de quin sigui el seu instrument.

 

Com a novetat hem establert una nova categoria de Música de Cambra que és la Debutant pe a participants de mitjana de edats no superior a 7 anys.

 

En la present edició, us recordem que les categories i totes les obres son de lliure elecció. S’estableix un premi especial a la millor interpretació solista a l'acordió en la categoria Iniciació, Infantil i Júnior, patrocinat i atorgat per l'Associació Catalana d'Acordionistes (ACDA). També, amb la col·laboració en aquesta edició del Concurs Internacional de Piano Ricard Viñes de l'Ajuntament de Lleida, atorga un premi especial en metàl·lic de 400 Euros, al millor pianista de la Categoria Júnior, Modalitat Solista, per la interpretació d'una Obra d'Enric Granados (1916/2016).

 

Totes les proves del dissabte 13 de maig, es realitzaran a partir de les 9:30h a l'Auditori Municipal Enric Granados i al Conservatori Municipal de Música de Lleida. Són obertes al públic que podrà gaudir gratuïtament de les interpretacions dels joves participants. Tots els participants rebran un diploma commemoratiu del Concurs. Els primers classificats de cadascuna de les categories de la modalitat Solista i de la modalitat de Música de Cambra rebran un trofeu i premi econòmic i, com a novetat, tots els primers, segons i tercers classificats de cada categoria interpretaran una obra, així com el guanyador del Premi Especial atorgat pel Concurs Internacional Ricard Viñes de l'Ajuntament de Lleida.

 

El diumenge al matí del 14 de maig, a les 11 hores, a la Sala 2 de l'Auditori Municipal Enric Granados de Lleida, es procedirà a l'entrega de premis, trofeus i diplomes als guanyadors del XVI Concurs Instrumental Sant Anastasi i podrem gaudir de l'actuació en directe dels guanyadors dels primers, segons i tercers premis de cada categoria de les dues modalitats així com el guanyador del Premi Especial atorgat pel Concurs Internacional Ricard Viñes de l'Ajuntament de Lleida, amb presència de les autoritats i membres del prestigiós jurat d'aquesta edició.

 

Com en la anterior edició, el públic assistent a l'entrega de premis del diumenge podrà votar a la millor interpretació entre els guanyadors del primer, segon i tercer premi de la categoria Iniciació de la modalitat de Música de Cambra, dotat amb 100 Euros suplementaris.

 

L'entrada és lliure i gratuïta a la que esteu tots convidats.

Concert de Nadal dels alumnes de l'Escola del Curs 2016/2017

Del 19 al 22 de desembre, els pares i amics van gaudir de quatre dies intensos d’audicions i concerts de Nadal dels alumnes de l’escola per a comprovar l’esforç, el treball, la perseverança i la constància realitzats al llarg del primer trimestre del curs. Compartim un breu recull fotogràfic dels quatre dies. Accedir Aquí a la pàgina del web.

Bon nadal i Pròsper Any Nou Musical 2017

Un any més, en nom propi com a directora de l'Escola de Música Pons Roselló i tot l'equip docent i col·laboradors us volem desitjar un Bon Nadal i un Pròsper Any Nou Musical 2017. Fem viure i sentir la música!

 

Descarregueu-vos la versió impresa en format PDF.

mpr_nadala2017.pdf
Documento Adobe Acrobat [645.7 KB]

Maylos Pons Roselló, ponent de TEDx Lleida 2016


 

Maylos Pons Roselló, té l'honor enguany de ser ponent al TEDx Lleida 2016, juntament amb altres ponents de primeríssima línia i actualitat. Serà el proper divendres 11 de novembre al Castell del Templers de Lleida. Les ponències seran des de les 15:30h fins a les 20:00h.

 

Més informació a www.tedxlleida.com

Nou curs 2016 / 2017 a l'Escola de Música Pons Roselló

L’Escola de Música Pons Roselló ja ho té tot preparat per al nou curs 2016/2017, que començarà el proper dilluns 12 de setembre per a tots els alumnes de l’Escola, a excepció de música per a bebès “Petits Músics” que ho farà el dilluns 3 d’octubre. Consulteu el dia del vostre grup

 

Dins de la seva programació habitual d’activitats musicals i culturals, reprendrem un nou cicle de concerts en diferents indrets de la ciutat de Lleida.

 

No oblidarem les esperades audicions de Nadal, les activitats i les sessions d’estimulació musical primerenca per a nadons a l’Escola i fora d’ella. Les interessants activitats musicals, educatives i creatives tindran cabuda com sempre en la XIV Setmana Musical.

 

Cada quinze dies i els divendres, l’Escola i la seva directora, Maylos Pons Roselló, seguiran presents al programa Cafeïna de Lleida TV a les 15:15h amb el seu propi espai patrocinat, amb la presentadora Mariví Chacón, seguint la filosofia d’obrir-nos cada cop més a la ciutat i la ciutadania de Lleida.

 

Una edició més, els joves intèrprets de 5 a 18 anys podran demostrar els propers 13 i 14 de maig de 2017, el seu talent al XVII Concurs Instrumental Sant Anastasi.

 

A finals de juny podrem gaudir del Concert de Cambra dels alumnes a l’Auditori, sense oblidar l’Estiu Musical a l’Escola amb força activitats interessants per al proper mes de juliol, des dels més petits fins als més grans.

 

L’Escola de Música Pons Roselló us seguirà informant a la seva pàgina web de totes aquestes activitats, així com de les notícies i novetats que s’aniran produint al llarg d’aquest nou curs que ben aviat començarà.

 

Com cada any, nous reptes i nous objectius per que Fem viure i sentir la música!

Obert període de matrícula pel curs 2016 / 2017

Ja està obert el període de matrícula pel curs 2016 / 2017 a l’Escola de Música Pons Roselló. Ja podeu reservar plaça i apuntar-vos-hi.

 

Informeu-vos sense cap compromís al telèfon 973 28 09 07, passeu per l’Escola de Música per les tardes de 17:00h a 21:00h, o visiteu el nostre web.

Pregonera de la Festa Major 2016 de l'Associació de Veïns Barri Universitat / 27 de maig / Lleida

Ahir al vespre, de pregonera de la Festa Major 2016 de l'Associació de Veïns Barri Universitat amb la presència de l'Il·llustríssim Alcalde, Àngel Ros, el President de l'Associació Robert Setó de la Casa i altres membres de la junta directiva, veïns i amics. Moltes gràcies per aquest honor i repte.

El bloc de l'Escola de Música Pons Roselló. Una nova secció d'interès.

Avui presentem el BLOC de l’Escola a la web de l’Escola de Música Pons Roselló. Una nova secció on podran expressar-se la Directora Maylos Pons Roselló i on vosaltres podreu deixar les vostres opinions i comentaris. La darrera entrada fa una interessant reflexió sobre els múltiples beneficis de "Música per a bebès de 0 a 3 anys, beneficis des de ben petits" impartit per Maylos Pons Roselló, Directora de l’Escola, Doctora en Educació Musical i especialista amb els més petits. Podeu accedir-hi al menú vertical esquerra. Esperem que us agradi ! 

Maylos Pons Roselló, Doctora en Educació Musical per la UB, a Lleida al Dia

Aquí teniu l'entrevista que me va fer Santi Roig al programa "Lleida al dia" de Lleida TV el proppassat dimarts 26 de gener, per parlar de la meva tesis doctoral, amb el títol de "Aportaciones de la estimulación musical en niños y niñas de 2 a 3 años, con la colaboración de los padres, al proceso de adquisición de las conductas sociales y actitudinales: estudio de caso".

 

 

Ho podeu tornar a veure en aquest enllaç. ‪http://goo.gl/BUPpMP

Maylos Pons Roselló, Doctora en Educació Musical per la UB, a Cafeïna

El divendres 22 de gener, Maylos Pons Roselló, Directora de l'Escola de Música Pons Roselló, ha parlat amb Mariví Chacón de la seva tesis doctoral al programa Cafeïna de Lleida TV, amb el títol de "Aportaciones de la estimulación musical en niños y niñas de 2 a 3 años, con la colaboración de los padres, al proceso de adquisición de las conductas sociales y actitudinales: estudio de caso".

 

Ho podeu tornar a veure en aquest enllaç. http://goo.gl/dikhkn

Maylos Pons Roselló, Doctora en Educació Musical per la UB

Ahir va ser un dia molt especial. Va ser la culminació de molts anys de treballs i estudi, i un somni fet realitat: Ser Doctora en Educació Musical per la UB, sota el títol "Aportaciones de la estimulación musical en niños y niñas de 2 a 3 años, con la colaboración de los padres, al proceso de adquisición de las conductas sociales y actitudinales: estudio de caso".

Agraeixo als pares i alumnes de l'Escola de Música Pons Roselló, des de la seva fundació, que han estat el motor i el motiu principal d'aquesta investigació. Tanmateix, vull agrair, a totes les persones que han col·laborat i m'han ajudat directa o indirectament a aconseguir fer-ho realitat, i als amics i familiars que m'han reconfortat en tot moment i des del principi. Moltíssimes gràcies a tots!

Concert de cambra de fi de curs 2015/2016 de l'Escola de Música Pons Roselló

Per a veure tota la informació del concert i un reportatge fotogràfic, feu clic AQUÍ.

Festa de la Música del Dia Europeu de la Música 2016 a Lleida

Per a veure tota la informació i un reportatge fotogràfic, feu clic AQUÍ.

Alumnes de l'Escola de Música Pons Roselló en concert al piano de la Plaça Ricard Viñes de Lleida

Per a veure tota la informació del concert i un reportatge fotogràfic, feu clic AQUÍ.

Estiu Musical a l'Escola 2016 / Del 4 al 14 de juliol

Ja hem preparat les activitats musicals de “L’Estiu Musical a l’Escola” pel mes de juliol a l’Escola de Música Pons Roselló. De l’1 al 24 de juliol, classes de música des dels més petits als més grans. Aprèn i diverteix-te! Informeu-vos-en i reserveu la vostra plaça.

 

Consulteu totes les activitats programades al nostre catàleg descarregant el PDF adjunt.

EstiuMusical_MPR2016.pdf
Documento Adobe Acrobat [663.5 KB]

Alumnes de l'Escola de Música Pons Roselló premiats i mencions d'honor del XVI Concurs Instrumental Sant Anastasi / Edició 2016

Per veure més informació i reportatge fotogràfic de l'entrega de premis, feu clic AQUÍ.

Maylos Pons Roselló escriu a la revista MAGAZINE de Ponent & SALUT / Abril 2016

L'Escola de Música Pons Roselló, és notícia a la revista MAGAZINE de Ponent & SALUT del mes d’abril amb una interessant reflexió sobre els múltiples beneficis de “Música per a bebès de 0 a 3 anys, beneficis des de ben petis” impartit per Maylos Pons Roselló, Directora de l’Escola, Doctora en Educació Musical i especialista en els més petits. 

 

Feu clic a l'imatge per veure la revista i la pàgina 67.

 

XIII Setmana Musical / Del 4 al 8 d’abril

Ja hem preparat pels nostre alumnes, els diferents i variats tallers relacionats amb el món de música, per tal d’enriquir i ampliar el bagatge musical i gaudir del goig de la música a la “XIII Setmana Musical” a l’Escola de Música Pons Roselló.

Del 4 al 8 de febrer: Fer de professor per un dia; Música en anglès per a bebès i pares; Gimcana d’Enric Granados; Jocs i gimcana musicals; Música de cambra per a violí; Improvisació al piano; Pares a la classe d’educació infantil; Gastronomia musical; Música de cambra per a guitarra, Tècniques divertides de respiració en cant coral; Granados i TIC; composem la nostra partitura; Intensiu de Llenguatge musical i instrument.


A més a més, oferirem el dimarts 5 d’abril, un concert a l’Institut d’Estudis Ilerdencs monogràfic d’Enric Granados. Música combinada amb projeccions audiovisuals sobre la vida i obres del compositor Lleidatà Enric Granados. Actuaran també les orquestres infantil i juvenil de l’Escola. Serà a les 19:00h, d’entrada lliure i gratuïta.

Per fer viure i sentir la música!

XIII_SetMus_MPR_2016.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.0 MB]

La setzena edició del Concurs Instrumental Sant Anastasi celebrat el dissabte 14 i diumenge 15 de maig, ha tingut alumnes de l’Escola de Música Pons Roselló, premiats i amb mencions d’honor. A tots ells, moltíssimes felicitats! 

 

Álvaro Guerrero
2n premi categoria P5 / Modalitat Solista / Piano

Martina Santó
3r premi categoria P5 / Modalitat Solista / Violí

Isaac Graell
Menció d'honor categoria P5 / Modalitat Solista / Piano

Pavel Yarashuk
Menció d'honor categoria Iniciació / Modalitat Solista / Piano

Eduard Dueñas
Menció d'honor categoria Infantil / Modalitat Solista / Piano

Roger Espasa
Menció d'honor categoria Infantil / Modalitat Solista / Piano

DUO BEAT
Mar Alegre i Víctor Carrasco
3r premi categoria Iniciació / Modalitat Música de Cambra / Piano 4 mans

Obert període d'inscripció XVI Concurs Instrumental Sant Anastasi

Benvinguts, un any més al Concurs Instrumental Sant Anastasi, coorganitzat per l’Escola de Música Pons Roselló i l’Escola d’Acordió de Lleida. Des d’avui dilluns 8 de febrer de 2016, queda obert el període d'inscripció de la XVI edició pels propers 14 i 15 de maig. Disposeu de les bases i els formularis d'inscripció On Line des d'avui. Consulteu les bases, especialment les edats de les categories, els premis i l'organització del Concurs.

Recordeu que el termini d’inscripció acaba el proper 8 de maig. Recordeu també de fer “Me gusta” per rebre en tot moment les novetats i actualitzacions del Facebook oficial del Concurs. Us preguem que en feu la màxima difusió.

En aquesta setzena edició, el Concurs Instrumental Sant Anastasi, a més a més d’estimular l’estudi entre els joves estudiants de música, ha volgut, com en anteriors edicions, contribuir a la promoció de nous talents. Enguany, a l'igual que l'edició anterior, tant en la modalitat solista com en la modalitat de música de cambra estan obertes a tots els instruments musicals. És la varietat tímbrica, doncs, la que dóna sentit a la música en general i a aquest Concurs Instrumental en particular, nascut sota la idea de promoure l’artista i la seva música, independentment de quin sigui el seu instrument.

En la present edició, us recordem que les categories i totes les obres son de lliure elecció. S’estableix un premi especial a la millor interpretació solista a l'acordió en la categoria Iniciació, Infantil i Júnior, patrocinat i atorgat per l'Associació Catalana d'Acordionistes (ACDA). També, amb la col·laboració en aquesta edició del Concurs Internacional de Piano Ricard Viñes de l'Ajuntament de Lleida, atorga un premi especial en metàl·lic de 400 Euros, al millor pianista de la Categoria Júnior, Modalitat Solista, per la interpretació d'una Obra d'Enric Granados (1916/2016), en motiu del Centenari de la seva mort.

Totes les proves del dissabte 14 de maig, es realitzaran a partir de les 9:30h a l'Auditori Municipal Enric Granados i al Conservatori Municipal de Música de Lleida. Són obertes al públic que podrà gaudir gratuïtament de les interpretacions dels joves participants. Tots els participants rebran un diploma commemoratiu del Concurs. Els primers classificats de cadascuna de les categories de la modalitat Solista i de la modalitat de Música de Cambra rebran un trofeu i premi econòmic i, com a novetat, tots els primers, segons i tercers classificats de cada categoria interpretaran una obra, així com el guanyador del Premi Especial atorgat pel Concurs Internacional Ricard Viñes de l'Ajuntament de Lleida.

El diumenge al matí del 15 de maig, a les 11 hores, a la Sala 2 de l'Auditori Municipal Enric Granados de Lleida, es procedirà a l'entrega de premis, trofeus i diplomes als guanyadors del XVI Concurs Instrumental Sant Anastasi i podrem gaudir de l'actuació en directe dels guanyadors dels primers, segons i tercers premis de cada categoria de les dues modalitats així com el guanyador del Premi Especial atorgat pel Concurs Internacional Ricard Viñes de l'Ajuntament de Lleida, amb presència de les autoritats i membres del prestigiós jurat d'aquesta edició.

Com en la anterior edició, el públic assistent a l'entrega de premis del diumenge podrà votar a la millor interpretació entre els guanyadors del primer, segon i tercer premi de la categoria Iniciació de la modalitat de Música de Cambra, dotat amb 100 Euros suplementaris.

L'entrada és lliure i gratuïta a la que esteu tots convidats.

Bon Nadal i Pròsper Any Nou Musical 2016

Un any més, la directora de l'Escola de Música Pons Roselló i tot l'equip docent i col·laboradors us volem desitjar un Bon Nadal i un Pròsper Any Nou Musical 2016.

 

Vint anys fent viure i sentir la música a Lleida. Descarregeu-vos la versió impresa en aquest enllaç http://goo.gl/DCfDc5

Publicat el Butlletí de l'Escola de Música Pons Roselló del Setembre 2014

Ja està publicat el quinzè butlletí de l'Escola de Música Pons Roselló, especial 20è aniversari, amb totes les darreres activitats del curs 2014/2015 així com un recull de les properes activitats musicals, pedagògiques i formatives del nou curs que aviat començarà.

 

Ho podeu consultar i descarregar aquí.

El Butlletí de Setembre 2015 de l'Escola de Música Pons Roselló
mpr_butlletí_set15.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.2 MB]

Obert període de matrícula
pel curs 2015 / 2016

 

Ja està obert el període de matrícula pel curs 2015 / 2016 a l’Escola de Música Pons Roselló. Ja podeu reservar plaça i apuntar-vos-hi.

 

Informeu-vos sense cap compromís al telèfon 973 28 09 07, passeu per l’Escola de Música o visiteu el nostre web.

Nou curs 2014-2015 a l’Escola de Música Pons Roselló
 

L’Escola de Música Pons Roselló ja ho té tot preparat per al nou curs 2015/2016, que començarà el proper dilluns 14 de setembre per a tots els alumnes de l’Escola, a excepció de música per a bebès “Petits Músics” que ho farà el 5 d’octubre.

Dins de la seva programació habitual d’activitats musicals i culturals, reprendrem un nou cicle de concerts en diferents indrets de la ciutat de Lleida.

No oblidarem les esperades audicions de Nadal, les activitats i les sessions d’estimulació musical primerenca per a nadons a l’Escola i fora d’ella. Les interessants activitats musicals, educatives i creatives tindran cabuda com sempre en la XIII Setmana Musical.

 

Cada quinze dies i els divendres, l’Escola i la seva directora, Maylos Pons Roselló, seguiran presents al programa Cafeïna de Lleida TV a les 15:15h amb el seu propi espai patrocinat, amb la presentadora Mariví Chacón, seguint la filosofia d’obrir-nos cada cop més a la ciutat i la ciutadania de Lleida.

 

Una edició més, els joves intèrprets de 5 a 17 anys podran demostrar el seu talent al XVI Concurs Instrumental Sant Anastasi.

A finals de juny podrem gaudir del Concert de Cambra dels alumnes a l’Auditori, sense oblidar l’Estiu Musical a l’Escola amb força activitats interessants per al proper mes de juliol, des dels més petits fins als més grans.

 

L’Escola de Música Pons Roselló us seguirà informant a la seva pàgina web de totes aquestes activitats, així com de les notícies i novetats que s’aniran produint al llarg d’aquest nou curs que ben aviat començarà. Com cada any, nous reptes i nous objectius per que fem viure i sentir la música!

Nou curs 2014-2015 a l’Escola de Música Pons Roselló

L’Escola de Música Pons Roselló ja ho té tot preparat per al nou curs 2014/2015, que començarà el proper dilluns 15 de setembre per a tots els alumnes de l’Escola, a excepció de música per a bebès “Petits Músics” que ho farà a principis d’octubre.

Dins de la seva programació habitual d’activitats musicals i culturals, reprendrem un nou cicle de concerts en diferents indrets de la ciutat de Lleida.

No oblidarem les esperades audicions de Nadal, les activitats i les sessions d’estimulació musical primerenca per a nadons a l’Escola i fora d’ella. Les interessants activitats musicals, educatives i creatives tindran cabuda com sempre en la XIII Setmana Musical.

Cada quinze dies i els divendres, l’Escola i la seva directora, Maylos Pons Roselló, seguiran presents al programa Cafeïna de Lleida TV ente les 15:15h i les 16:15h amb el seu propi espai patrocinat, amb la presentadora Mariví Chacón, seguint la filosofia d’obrir-nos cada cop més a la ciutat i la ciutadania de Lleida.

 

Una edició més, els joves intèrprets de 5 a 17 anys podran demostrar el seu talent al XV Concurs Instrumental Sant Anastasi.

 

A finals de juny podrem gaudir del Concert de Cambra dels alumnes a l’Auditori, sense oblidar l’Estiu Musical a l’Escola amb força activitats interessants per al proper mes de juliol, des dels més petits fins als més grans.

 

L’Escola de Música Pons Roselló us seguirà informant a la seva pàgina web de totes aquestes activitats, així com de les notícies i novetats que s’aniran produint al llarg d’aquest nou curs que ben aviat començarà. Com cada any, nous reptes i nous objectius per que fem viure i sentir la música!

Rafael Cañizars, la guitarra flamenca a Lleida

El pasado viernes 20 de junio acompañé en exclusiva, al programa Cafeïna de Lleida TV, presentado por Mariví Chacón, a Rafael Cañizares, fundador en Sabadell al 1992, de la primera Escuela de Guitarra Flamenca de Cataluña, donde actualmente imparte clases, licenciado en guitarra flamenca, y desde hace más de once años, profesor titular de guitarra flamenca y técnicas de composición en la Escuela Superior de Música de Cataluña (ESMUC).

 

Un compositor y maestro de la guitarra flamenca de primera que ofrecerá en nuestra escuela de música clases personalizadas durante el curso 2014/2015, que oportunamente informaremos.

 

Rafael Cañizares a la guitarra

 

Rafael Cañizares al programa Cafeïna de Lleida TV

Estiu Musical a l'Escola. De l'1 al 24 de juliol de 2015.

Ja hem preparat les activitats musicals de “L’Estiu Musical a l’Escola” pel mes de juliol a l’Escola de Música Pons Roselló. De l’1 al 24 de juliol, classes de música des dels més petits als més grans. Aprèn i diverteix-te! Informeu-vos-en i reserveu la vostra plaça.

Consulteu el nostre catàleg PDF d’activitats programades. Bon estiu musical.

EstiuMusical_MPR2015.pdf
Documento Adobe Acrobat [390.9 KB]

Concert de cambra del 20è aniversari de l'Escola de Música Pons Roselló i fi de curs 2014 / 2015

Al concert de cambra del 20è aniversari de l'Escola de Música Pons Roselló i fi de curs 2014/2015 que se celebrarà demà dijous a les 18;30h, oferirem la fusió de diferents arts: música, moviment i dansa. El públic serà rebut al Hal de l'Auditori per un Photocall on els pares i alumnes es podran fer fotos per pujar a les xarxes socials.

 

Els bebès d'1 i 2 anys actuaran amb diferents tipus de suports musicals, on cantaran i jugaran amb la música treballada al llarg del curs. Els alumnes de P3, P4 i P5 cantaran cançons adaptades per a aquestes edats com "La rentadora" i una dedicada als padrins, sense deixar  de banda el ritme amb el moviment. Tots els petits amb els de cant coral cantaran "Blame it on the boogie" de Michael Jackson amb lletra inventada. El grup de cambra professional i dos ballarins ens deleitaran amb el tango "Por una cabeza" de Gardel. Els alumnes de nivell professional ens oferiran una "Performance" en anglès de música, moviment i coreografia, des de la música clàssica, passant per cançons de Queen, The Beatles i d'altres autors, amb "Imagine", "Shake it off-taylor swift", "Wonderwall-oasis" i "Just give me a reason-pink".

 

Per acabar, les dues orquestres de l'Escola, la infantil i professional donaran el punt i final del concert amb la música del Lip Dub 2015 de l'Escola, amb música, lletra i arranjament per part dels alumnes i professors de l'Escola, i on el públic podrà participar de forma molt activa i vistosa. Fem viure i sentir la música!

 

Concert dels alumnes de guitarra del Conservatori Professional i Escola de Música de Cervera a l’Escola / Dimarts 28 d’abril a les 19:00h

Demà dimarts 28 d'abril, a les 19:00h de la tarda, l'Escola de Música Pons Roselló oferirà dins de la seva programació habitual d’activitats musicals al llarg del curs, un concert dels alumnes de guitarra del Conservatori Professional i Escola de Música de Cervera a la Sala Mozart de l'Escola de Música Pons Roselló. El concert constarà d'una interpretació solista així com la dels dos grups de guitarres, elemental i professional, del Conservatori dirigits per Xavier Gòmez, professor superior de guitarra i de música de cambra de guitarra. L’entrada és lliure i gratuïta. Fem viure i sentir la música!

Concert dels alumnes a MPR / Dimarts 24 de març a les 20:00h

El proper dimarts 24 de març, a les 20:00h del vespre, l’Escola organitza dins de la seva programació d’activitats musicals al llarg del curs, l’audició del segon trimestre a la Sala Mozart de l’Escola.

 

Hi participaran els alumnes de l'Escola de 2n, 3r i 4t de nivell elemental, amb actuacions instrumentals individuals i amb acompanyament.

 

L’entrada és lliure i gratuïta. Fem viure i sentir la música!

Concert dels alumnes a l’ IEI / Divendres 27 de març a les 19:00h

El proper divendres 27 de març, a les 19:00h del vespre, l’Escola organitza dins de la seva programació d’activitats musicals al llarg del curs, l’audició del segon trimestre a la Sala Noble de l’nstitut d’Estudis Ilerdencs.

 

Hi haurà cant coral dels alumnes dels nivells I, II i Primer (6, 7 i 8 anys), els dos grups de cambra (infantil i professional) de l'Escola, i els alumnes de 4t de nivell elemental i de nivell professional. L’entrada és lliure i gratuïta. Fem viure i sentir la música!

XII Setmana Musical a l’Escola de Música Pons Roselló

Del 9 al 12 de febrer., l’Escola de Música Pons Roselló oferirà dins de l’horari habitual de classes i per a tots els seus alumnes, la XII Setmana Musical. Seran diferents i variats tallers relacionats amb el món de música, per tal d’enriquir i ampliar el bagatge musical i gaudir del goig de la música.

 

Els tallers programats són els següents: Fer de professor per un dia; Vine a aprendre la cançó del Lipdub dels 20 anys de l’escola; Pares a la classe d’educació infantil; Passeja’t per la història de la música; Sense partitura; Danses i jocs musicals; Anem a orquestra; Descobrirem la bateria; Fora partitures: improvisem; Pares a la classe de llenguatge; El treball vocal i auditiu; Descobrim els instruments; Conte musical i mòbil musical; Tot amb faristol; Petit parxís musical; Una mirada a l’impressionisme musical; i Composem la nostra partitura. Una setmana molt musical per fer viure i sentir la música!

Bon Nadal i Pròsper Any Nou Musical 2015

Un any més, la directora de l'Escola de Música Pons Roselló i tot l'equip docent i col·laboradors us volem desitjar un Bon Nadal i un Pròsper Any Nou Musical 2015. Un any especial en que celebrarem plegats vint anys fent viure i sentir la música a Lleida. http://goo.gl/b2D3Bz

Reunió informativa del nou curs de música per a bebès "Petits Músics" 2014/2015. Dimecres 24 de setembre a les 18:30h / Escola de Música Pons Roselló

 

L'Escola de Música Pons Roselló, per tretzè any i amb molt d’èxit, realitza, el curs de Petits Músics, “Música per a bebès” per a nens i nenes de 0 a 1, d'1 a 2 i de 2 a 3 anys acompanyats del pare o la mare. L'objectiu és el de desenvolupar al màxim el potencial musical dels infants, per que ajuda al desenvolupament integral del nadó mitjançant el joc i la interactuació amb els adults. Ho imparteix Maylos Pons Roselló, Directora de l'Escola, especialista amb els més petits i en educació infantil.

 

Per tal de donar a conèixer aquest curs 2014/2015, pels que ja han passat més de 370 bebès, i on els pares i nens i nenes poden gaudir conjuntament de la música i de l'aprenentage dels seus fills, us invitem a la propera reunió informativa el dimarts 24 de setembre a les 18:30 hores de la tarda a la nostra escola, d'entrada lliure i oberta a tothom, sense cap compromís. Es podrà veure i viure en viu, com es treballa la música i quina metodologia s'utilitza.

El curs de Música per a bebès "Petits Músics" començarà dimecres 1 d'octubre

 

L’Escola de Música Pons Roselló començarà el curs 2014/2015 de Música per a bebès, “Petits Músics”, el dimecres 1 d’octubre. Es pot començar en qualsevol moment del curs. 

 

La sessió informativa de Música per a bebès, “Petits Músics” es realitzarà el proper dimecres 24 de setembre a les 18:30h a l'Escola de Música Pons Roselló a la que esteu convidats sense cap compromís. 

 

Música per a bebès, “Petits Músics”, és un programa d’estimulació musical primirenca per a nadons fins a 2 anys acompanyats del pare o la mare, impartit per Maylos Pons Roselló. La música potencia l’experiència sensorial i motriu del nadó, i ajuda el seu desenvolupament integral. Comparteix el plaer de fer música conjuntament i afavoreix el seu creixement harmònic i equilibrat. 

 

El programa està dividit en dos grups; per a nadons de 0 a 2 anys i de 2 a 3 anys. S’imparteix un o dos cops a la setmana de les 18:00 h a les 18:30 h i es pot començar en qualsevol moment del curs. Les sessions per als nadons de 0 a 2 anys són els dimarts i dijous, i pels de 2 a 3 anys, els dilluns i dimecres. S’entregarà un CD amb totes les cançons treballades a la classe per continuar gaudint de la música per a bebès a casa. 

 

Informeu-vos al 973 28 09 07 i proveu una sessió sense cap compromís.

 

Per a més informació, dies i horaris del curs, feu clic aquí.

Classes col·lectives de creativitat i improvisació al piano

 

Aquest curs iniciem a l’Escola de Música Pons Roselló un nou projecte: les classes col·lectives de creativitat i improvisació al piano. Un nou i gran repte per l’escola i per tot el professorat. Actualment la pedagogia de grup a Espanya viu un moment en plena fase de desenvolupament, que en països veïns ja gaudeix de gran prosperitat.

 

Aquest projecte pilot s’inicia aquest any, impartit un dia al mes dins de l’horari habitual de classes i cada sessió tindrà uns objectius molts clars i una temàtica comuna, que des de la classe d’instrument individual es fomentaran i complementaran.

 

Amb la classe individual, hi ha una manca de temps per treballar tot el que el professor voldria. El fet de reunir els alumnes en grups de nivells semblants, permet disposar de més temps per tractar, al mateix temps de l’aprenentatge de l’instrument, la creativitat i la improvisació, el centre base d’aquest nou projecte. A més, el treball en grup fomentarà l’escolta, la participació, la responsabilitat i la motivació i serà un bon complement per la classe individual. La creativitat i la improvisació ens ajudaran a assolir un ple coneixement del llenguatge musical, a potenciar l’audició i l’anàlisi.

Portes obertes 2014 a l'Escola de Música Pons Roselló. Entreu a l'escola!

 

La Leyre i l'Ivan ens presenten i conviden a l'Escola de Música Pons Roselló, obrint-nos de nou  les seves portes, dos anys desprès del primer vídeo de portes obertes, recorrent els diferents nivells d'ensenyament musical, des dels més petits fins als més grans.


Us presentem també la nova sintonia de l'escola que acompanya aquest vídeo, composada per Josep Maria Bossa, professor de guitarra de l'escola i compositor.


Veure vídeo de Portes Obertes de l'Escola de Música Pons Roselló (6,5 minuts aprox.)

Portes obertes 2012 a l'Escola de Música Pons Roselló. Entreu a l'escola!

 

La Leyre i l'Ivan ens presenten i conviden a l'Escola de Música Pons Roselló, obrint-nos les seves portes en un recorregut pels diferents nivells d'ensenyament musical, des dels més petits fins als més grans.


 

Veure vídeo de Portes Obertes de l'Escola de Música Pons Roselló (6 minuts aprox.)