Notícies

Estiu Musical a l'Escola 2021 / Presencial

a hem preparat totes les activitats musicals Presencials per l'Estiu Musical a l'Escola 2021.

 

Des del dilluns 5 al divendres 23 de juliol, l'Escola de Música Pons Roselló, posa a la vostra disposició tot un seguit d'activitats per a que pogueu passar un estiu musical molt divertit.

 

Tornem amb les activitats musicals presencials, amb totes les mesures de profilaxis necessàries per la situació extraordinària que ens ha tocat viure.

 

Consulteu el FULLET adjunt i contacteu-nos o informeu-vos sense cap compromís per telèfon al 973 28 09 07 / 676 02 05 42 o per mail a mpr@musicaponsrosello.com

 

Estiu.Musical_MPR_2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [97.1 KB]

Bon Nadal i Millor Any Nou Musical 2021

Un any més, en nom propi com a directora de l'Escola de Música Pons Roselló i tot l'equip docent i col·laboradors us volem desitjar un Bon Nadal i un Millor Any Nou Musical 2021.

 

Fem viure i sentir la música, ara també On line!

 

Descarregueu-vos la versió impresa en format PDF.

mprnadala2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [575.1 KB]

CANCEL·LAT el XX Concurs Instrumental Sant Anastasi

Presentació del curs 2019/2020 de violoncel amb el mètode Suzuki

El dimecres 18 de setembre, Glòria Rodoreda, professora de violoncel amb el mètode Suzuki, ha presentat el nou curs 2019/2020 amb una classe participativa i activa molt especial.

 

Apart d'explicar la estructuració i metodologia del curs, ha explicat i ficat en pràctica uns recursos psicomotrius a desenvolupar quan no disposem de l'instrument. Una manera de no perdre la rutina diària de compartir pares i fills l'aprenentatge del violoncel amb el mètode Suzuki.

 

Bon curs 2019/2020 a tots els inscrits!

Premiats i Mencions d'Honor d'alumnes d'MPR al XIX Concurs Instrumental Sant Anastasi / Edició 2019

En aquesta dinovena edició del Concurs Instrumental Sant Anastasi, els nostres alumnes han aconseguit Premis i Mencions d'Honor. Moltes felicitats!

 

CATEGORIA P5 / MODALITAT SOLISTA
- Álvaro Martínez García / Violoncel / Segon Premi Ex-aequo
- Mar López Iglesias / Violoncel / Menció d'Honor

 

CATEGORIA INFANTIL / MODALITAT SOLISTA
- Lara Ordoñez Gesé / Piano / Menció d'Honor

 

CATEGORIA DEBUTANT / MODALITAT MÚSICA DE CAMBRA
- Grup "Martina i Aitana" / Menció d'honor
- Martina Vendrell Franc / Violí
- Aitana Vendrell Franc / Piano

LIP DUB de l'Escola de Música Pons Roseló en motiu del seu 20è aniversari

Us presentem el Lip Dub en motiu del 20è aniversari de l’Escola de Música Pons Roselló, fresc i molt vivencial. Tot cuinat amb música i veus en directe i amb la participació dels pares dels alumnes, alumnes, professors i col·laboradors de l’Escola. Una nova experiència per a fer viure i sentir la música!

MAKING OFF del Lip Dub del 20è aniversari de l’Escola de Música Pons Roselló

Us presentem en exclusiva el Making Off del Lip Dub que properament presentarem en motiu del 20è aniversari de l’Escola de Música Pons Roselló. S’ha gravat integrament a l’Escola amb música en directe del grup de cambra professional i arranjament de Josep Maria Bossa, les veus de la coral que dirigeix la Cristina Domínguez, i la participació activa de tots els alumnes, professors i col·laboradors de l’Escola. Una experiència nova per fer viure i sentir la música!

Classes col·lectives de creativitat i improvisació al piano

Aquest curs iniciem a l’Escola de Música Pons Roselló un nou projecte: les classes col·lectives de creativitat i improvisació al piano. Un nou i gran repte per l’escola i per tot el professorat. Actualment la pedagogia de grup a Espanya viu un moment en plena fase de desenvolupament, que en països veïns ja gaudeix de gran prosperitat. 

Llegir més la notícia...

PORTES OBERTES a l'Escola de Música Pons Roselló. Entreu a l'escola!

La Leyre i l'Ivan ens presenten i conviden a l'Escola de Música Pons Roselló, obrint-nos les seves portes recorrent els diferents nivells d'ensenyament musical, des dels més petits fins als més grans.

 

Veure vídeo de Portes Obertes de l'Escola de Música Pons Roselló (6 minuts aprox.)PORTES OBERTES a l'Escola de Música Pons Roselló. Entreu a l'escola!

La Leyre i l'Ivan ens presenten i conviden a l'Escola de Música Pons Roselló, obrint-nos de nou  les seves portes, dos anys desprès del primer vídeo de portes obertes, recorrent els diferents nivells d'ensenyament musical, des dels més petits fins als més grans.

Us presentem també la nova sintonia de l'escola que acompanya aquest vídeo, composada per Josep Maria Bossa, professor de guitarra de l'escola i compositor.

 

Aquesta sintonia serà la que sentireu a l'accedir a la web des de qualsevol plana.

 

Veure vídeo de Portes Obertes de l'Escola de Música Pons Roselló (6,5 minuts aprox.)