Notícies

MATRÍCULA OBERTA Curs 2020/2021

Classes híbrides de música

Presencials i On line, per a tots els nivells

 

El dilluns 14 de setembre, a l'Escola de Música Pons Roselló, torna a obrir les seves aules per a impartir les classes de música individuals i col·lectives, en format híbri: presencials i On line des de casa per a tots els nostres alumnes des de diferents plataformes virtuals segures i amt totes les mesures de seguretat i higiene establertes pel Departament de Salut i d'Educació de la Generaliotat de Catalunya, segons protocols de COVID-19.

MATRÍCULA OBERTA PEL CURS 2020/2021
Començament de les classes al dilluns 14 Setembre
TOTS ELS NIVELLS


- MÚSICA PER A NADONS (Comencem el dijous 1 d'octubre)
De 0 a 3 anys, en sessions de 30 minuts amb la presencia activa dels pares.
Presencial i On line
Reunió informativa On line el proper dimecres 23 de setembre a les 18:30h.

Truqueu al 973 28 09 07 i us facilitarem per mail un enllaç per a conectar-se On line

 

- SENSIBILITZACIÓ MUSICAL
De 3 a 5 anys i iniciació a l’instrument. 

Presencial i On line
 

- MÈTODE SUZUKI AL VIOLONCEL I AL VIOLÍ
A partir dels 3 anys.
Presencial i On line

 

- NIVELL ELEMENTAL
A partir de 6 anys, llenguatge musical i instrument.

Presencial i On line

- NIVELL MITJÀ / PROFESSIONAL
Llenguatge musical i instrument.
Presencial i On line


- MÚSICA PER A HOBBY, JOVES I ADULTS
Presencial i On line

 

- INSTRUMENTS: piano, guitarra, violí, viola, violoncel, flauta travessera, clarinet, saxòfon, guitarra clàssica i elèctrica, i baix elèctric, ...


NOVETAT
DUES MODALITATS D'ENSENYAMENT MUSICAL

 

- PRESENCIAL (En cas d'imposibilitat d'assistència o malatia, s'oferirà la classe On line)

- ON LINE (On line amb alguna classe presencial mensual)

 


Probeu-ho, que la PRIMERA SESSIÓ és de franc!
 

Truqueu-nos al 973 28 09 07 o per mail a mpr@musicaponsrosello.com
i us informarem d'horaris, condicions i preus!

 

Fem viure i sentir la música, ara On line des de casa!
Preinscripció Curs 2020/2021

 

Estiu Musical a l'Escola / Presencial i On line!

Ja hem preparat totes les activitats musicals Presencials i On line per l'Estiu Musical a l'Escola.

 

Des del dimecres 1 al divendres 24 de juliol, l'Escola de Música Pons Roselló, posa a la vostra disposició tot un seguit d'activitats per a que pogueu passar un estiu musical molt divertit.

 

Amb dos formats: On line o presencial, amb totes les mesures de profilaxis necessàries per la situació extraordinària que ens ha tocat viure.

 

Consulteu el FULLET adjunt i contacteu-nos o informeu-vos sense cap compromís per telèfon al 973 28 09 07 / 676 02 05 42 o per mail a mpr@musicaponsrosello.com

 

Estiu.Musical_MPR_2020.pdf
Documento Adobe Acrobat [97.5 KB]

100% aprovats als exàmens de pas de grau

Un any més, malgrat el confinament, els nostres alumnes ho han aconseguit.

100% d'aprovats dels alumnes presentats als exàmens oficials 2020 al Conservatori de Música pel pas de grau a Nivell Professional.

Moltes felicitats!

 

XX Concurs Instrumental Sant Anastasi / 20è aniversari

Un any més, el Concurs Instrumental Sant Anastasi, coorganitzat per l’Escola de Música Pons Roselló i l’Escola d’Acordió de Lleida es celebrarà el 16 i 17 de maig.

 

En la present edició, estem de celebració. Són vint anys plens de música i emoció, de reptes musicals engrescadors que tots i cadascun dels intèrprets han gaudit i superat amb escreix, que fan que aquest any el concurs tingui un caire especial. Vint anys en els que cadascun d’aquests joves artistes de ben segur guardarà en la seva memòria aquesta experiència inoblidable d’interpretar i donar el millor de sí mateixos amb el seu instrument i el tema musical escollit per a l’ocasió.

 

El nostre més sincer agraïment als més de 3.300 participants en diferents instruments, modalitats i categories que, juntament amb un prestigiós jurat, han estat el tàndem que ha fet possible aquest somni fet realitat any rere any, perdurant aquest projecte en el temps.

 

En aquesta vintena edició, el Concurs Instrumental Sant Anastasi, a més a més d’estimular l’estudi entre els joves estudiants de música, ha volgut, com en anteriors edicions, contribuir a la promoció de nous talents. Enguany, a l'igual que l'edició anterior, tant en la modalitat solista com en la modalitat de música de cambra estan obertes a tots els instruments musicals. És la varietat tímbrica, doncs, la que dóna sentit a la música en general i a aquest Concurs Instrumental en particular, nascut sota la idea de promoure l’artista i la seva música, independentment de quin sigui el seu instrument.

 

En la present edició, us recordem que les categories i totes les obres son de lliure elecció. S'ha establert un premi especial a la millor interpretació solista a l'acordió en la Júnior, patrocinat i atorgat per l'Associació Catalana d'Acordionistes (ACDA). També hem incorporat una nova categoria a la modalitat de Música de Cambra: la categoria Pre-Debutant on la mitjana d'edat del grup no pot superar els 7 anys.

 

Totes les proves del dissabte 16 de maig, es realitzaran a partir de les 9:30h a l'Auditori Municipal Enric Granados i al Conservatori Municipal de Música de Lleida. Eren obertes al públic que van poder gaudir gratuïtament de les interpretacions dels joves participants. Tots els participants van rebre un diploma commemoratiu del Concurs. Els primers classificats de cadascuna de les categories de la modalitat Solista i de la modalitat de Música de Cambra rebran un trofeu i premi econòmic i, tots els primers, segons i tercers classificats de cada categoria interpretaran una obra.

 

El diumenge al matí del 17 de maig, a les 11 hores, a la Sala 2 de l'Auditori Municipal Enric Granados de Lleida, es va procedir a l'entrega de premis, trofeus i diplomes als guanyadors del XVIIII Concurs Instrumental Sant Anastasi i podrem gaudir de l'actuació en directe dels guanyadors dels primers, segons i tercers premis de cada categoria de les dues modalitats així com el guanyador del Premi Especial atorgat pel Concurs Internacional Ricard Viñes de l'Ajuntament de Lleida, amb presència de les autoritats i membres del prestigiós jurat d'aquesta edició.

 

Com en la anterior edició, el públic assistent a l'entrega de premis del diumenge podran votar a la millor interpretació entre els guanyadors del primer, segon i tercer premi de la categoria Iniciació de la modalitat de Música de Cambra, dotat amb 100 Euros suplementaris.

 

Tota la informació, bases i formularis d'inscripcions els podreu trobar al web del Concurs a l'enllaç següent: https://concursantanastasi.org/ El període d'inscripció ja està obert fins al 10 de maig.

Bases-XX-CAT.pdf
Documento Adobe Acrobat [270.1 KB]

XVII Setmana Musical /17-20 febrer

Del dilluns 17 al dijous 20 de febrer, celebrarem la “XVII Setmana Musical” a l’Escola de Música Pons Roselló

 

Un gran ventall de diferents i variats tallers relacionats amb el món de música (segons la programació enviada per mail), dins de l'horari habitual dels alumnes, per tal d’enriquir i ampliar el bagatge musical i gaudir del goig de la música. 

 

Fem viure i sentir la música!

Vegeu la galeria de fotografies dels quatre dies aquí.

Bon Nadal i Pròsper Any Nou Musical 2020

Un any més, en nom propi com a directora de l'Escola de Música Pons Roselló i tot l'equip docent i col·laboradors us volem desitjar un Bon Nadal i un Pròsper Any Nou Musical 2020. Fem viure i sentir la música!

 

Descarregueu-vos la versió impresa en format PDF.

mpr_nadala2020.pdf
Documento Adobe Acrobat [693.0 KB]

OBERTA LA MATRÍCULA pel curs 2019/2020

Des del dilluns 2 de setembre, l’Escola de Música Pons Roselló obre la matrícula pel curs 2019/2020. Truqueu al 973 28 09 07, al 676 02 05 42 o informeu-vos en aquest web.

Producció audiovisual: Pere Schell

NOU CURS 2019/2020 a l'Escola de Música Pons Roselló

L’Escola de Música Pons Roselló ja ho té tot preparat per al nou curs 2019/2020, que començarà el proper DIJOUS 12 de setembre per a tots els alumnes de l’Escola, a excepció de música per a bebès “Petits Músics” que ho farà el DIMARTS 1 d’octubre. Consulteu el dia del vostre grup.


Com a NOVETAT, aquest curs incorporem el VIOLÍ amb el mètode SUZUKI, els dimarts, impartit per la professora Virgínia Sanagustin Trota, violinista i professora superior de violí.

 

Dins de la seva programació habitual d’activitats musicals i culturals, reprendrem un nou cicle de concerts en diferents indrets de la ciutat de Lleida.

 

No oblidarem les esperades audicions de Nadal, les activitats i les sessions d’estimulació musical primerenca per a nadons a l’Escola i fora d’ella. Les interessants activitats musicals, educatives i creatives tindran cabuda com sempre en la XVII Setmana Musical.

 

L’Escola i la seva directora, Maylos Pons Roselló, seguiran presents al nou programa Diari de Nit de Lleida TV amb nou horari i format que ja avaçarem.

 

Una edició més, els joves intèrprets de 5 a 18 anys podran demostrar els propers 16 i 17 de maig de 2020, el seu talent al XX Concurs Instrumental Sant Anastasi. Aquesta edició serà molt especials ja que celebrarem el 20è aniversari del Concurs!

 

A finals de juny podrem gaudir del Concert de Cambra dels alumnes a l’Auditori, sense oblidar l’Estiu Musical a l’Escola amb força activitats interessants per al proper mes de juliol, des dels més petits fins als més grans.

 

L’Escola de Música Pons Roselló us seguirà informant a la seva pàgina Web i amb el seu nou Newsletter digital de totes aquestes activitats, així com de les notícies i novetats que s’aniran produint al llarg d’aquest nou curs que ben aviat començarà.

 

Com cada any, nous reptes i nous objectius per que Fem viure i sentir la música!

XIX Concurs Instrumental Sant Anastasi / Edició 2019

 

 

A un any vista del vintè aniversari del Concurs, hem volgut avançar-nos i disposar enguany de web pròpia: https://www.concursantanastasi.org/ 

 

Amb un disseny minimalista, corporatiu, funcional, responsive i optimitzat a les diferents plataformes actuals, volem facilitar la experiència informativa i d’inscriure’s de forma amena i senzilla.

 

Al llarg d’un any anirem afegint contingut gràfic i visual de les anteriors edicions del que informarem puntualment a xarxes socials del Concurs.

 

El XIX Concurs Instrumental Sant Anastasi es realitzarà els propers dissabte 18 i diumenge 19 de maig. Les bases i els formularis d'inscripció de la Modalitat Solista i la de Música de Cambra ja estan disponibles.

 

La Organització.

XVI Setmana Musical

Del dilluns 11 al divendres 15 de febrer, hem cekebrat la “XVI Setmana Musical” a l’Escola de Música Pons Roselló

 

Un gran ventall de diferents i variats tallers relacionats amb el món de música, dins de l'horari habitual dels alumnes, per tal d’enriquir i ampliar el bagatge musical i gaudir del goig de la música. 

 

Més informació i galeria de fotos aquí.

 

Fem viure i sentir la música!

Concert de Cambra de fi de Curs 2018/2019 de l'Escola de Música Pons Roselló

Per vint-i-tresè any consecutiu, l’Escola de Música Pons Roselló va organitzar el seu Concert de Cambra de fi de curs 2018/2019, “El concert dels alumnes. Els alumnes en concert”. Va ser el dijous 20 de juny a les 18:15h a la sala 1 de l’Auditori Municipal Enric Granados.

 

Petits bebès “Petits Músics” d’1 i 2 anys; música de cambra amb actuacions individuals, pianos a 4 i 6 mans, grups de violins, duos de flautes travesseres, trios de guitarres, duo de piano i violí; cançons per als més petits de 3, 4 i 5 anys; cant coral; la orquestra de cambra infantil i professional de l’escola; la “Performance” musical dels alumnes de nivell professional i l’esperat número final amb tots els alumnes a l’escenari.

 

Més de dues hores de concert per fer viure i sentir la música, i compartir amb pares, amics i familiars, tot l’après al llarg del curs 2018/2019.
 

Fotografies: Pere Schell

Campanya Posa’t la Gorra! d’Afanoc

Enguany, l’Escola de Música Pons Roselló col·labora per primera vegada amb la 6na edició de la campanya Posa’t la Gorra! d’Afanoc.

 

Per aquest motiu, a partir del dilluns 4 de febrer,  tindrem a la venda a Secretaria de l’escola les gorres que han estat dissenyades per l’Agatha Ruiz de la Prada, per tots aquells que vulgueu participar amb la vostra aportació per aquesta bona tasca.  

 

Cada gorra té un cost de 7 euros que també permet i inclou l’entrada a la festa de diumenge 17 de febrer a la Seu Vella de Lleida.

 

No us la perdeu que és per una bona causa!

Taller d'improvisació al piano i presentació dels llibres "La meva música. Improvisació al piano 1, 2 i 3" de Montserrat Morral i Isabel Muniente

L'acte s'ha postpossat per qüestions d'organització pel mes d'OCTUBRE en data per a determinar. Al setembre tornarem a concretar detalls.

 

Disculpeu les molèsties!

 

Més informació i condicions per assistir-hi...

Estiu Musical a l'Escola 2019 / De l'1 al 25 de juliol

Ja hem preparat totes les activitats musicals de “L’Estiu Musical a l’Escola” pel mes de juliol a l’Escola de Música Pons Roselló.

 

De l'1 al 25 de juliol, aprofundirem amb l’instrument i descobrirem un repertori variat, tot gaudint més relaxadament de l’instrument i el llenguatge musical. Farem viure i sentir la música des dels més petits als més grans. I també, pels alumnes que vulguin perfeccionar l’instrument i aprendre assignatures pel proper curs. Aprèn i diverteix-te!

 

Consulteu el fullet adjunt. Informeu-vos-en i reserveu la vostra plaça. 

Estiu-Musical-MPR-2019.pdf
Documento Adobe Acrobat [97.6 KB]

Bon Nadal i Pròsper Any Nou Musical 2019

Un any més, en nom propi com a directora de l'Escola de Música Pons Roselló i tot l'equip docent i col·laboradors us volem desitjar un Bon Nadal i un Pròsper Any Nou Musical 2019. Fem viure i sentir la música!

 

Descarregueu-vos la versió impresa en format PDF.

mpr_nadala2019.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.3 MB]