Notícies actuals de l'Escola de Música Pons Roselló

Bon Nadal i Pròsper Any Nou Musical 2020

Un any més, en nom propi com a directora de l'Escola de Música Pons Roselló i tot l'equip docent i col·laboradors us volem desitjar un Bon Nadal i un Pròsper Any Nou Musical 2020. Fem viure i sentir la música!

 

Descarregueu-vos la versió impresa en format PDF.

mpr_nadala2020.pdf
Documento Adobe Acrobat [693.0 KB]

XVI Setmana Musical

Del dilluns 11 al divendres 15 de febrer, hem cekebrat la “XVI Setmana Musical” a l’Escola de Música Pons Roselló

 

Un gran ventall de diferents i variats tallers relacionats amb el món de música, dins de l'horari habitual dels alumnes, per tal d’enriquir i ampliar el bagatge musical i gaudir del goig de la música. 

 

Més informació i galeria de fotos aquí.

 

Fem viure i sentir la música!

Campanya Posa’t la Gorra! d’Afanoc

Enguany, l’Escola de Música Pons Roselló col·labora per primera vegada amb la 6na edició de la campanya Posa’t la Gorra! d’Afanoc.

 

Per aquest motiu, a partir del dilluns 4 de febrer,  tindrem a la venda a Secretaria de l’escola les gorres que han estat dissenyades per l’Agatha Ruiz de la Prada, per tots aquells que vulgueu participar amb la vostra aportació per aquesta bona tasca.  

 

Cada gorra té un cost de 7 euros que també permet i inclou l’entrada a la festa de diumenge 17 de febrer a la Seu Vella de Lleida.

 

No us la perdeu que és per una bona causa!

Taller d'improvisació al piano i presentació dels llibres "La meva música. Improvisació al piano 1, 2 i 3" de Montserrat Morral i Isabel Muniente

L'acte s'ha postpossat per qüestions d'organització pel mes d'OCTUBRE en data per a determinar. Al setembre tornarem a concretar detalls.

 

Disculpeu les molèsties!

 

Més informació i condicions per assistir-hi...

Estiu Musical a l'Escola 2019 / De l'1 al 25 de juliol

Ja hem preparat totes les activitats musicals de “L’Estiu Musical a l’Escola” pel mes de juliol a l’Escola de Música Pons Roselló.

 

De l'1 al 25 de juliol, aprofundirem amb l’instrument i descobrirem un repertori variat, tot gaudint més relaxadament de l’instrument i el llenguatge musical. Farem viure i sentir la música des dels més petits als més grans. I també, pels alumnes que vulguin perfeccionar l’instrument i aprendre assignatures pel proper curs. Aprèn i diverteix-te!

 

Consulteu el fullet adjunt. Informeu-vos-en i reserveu la vostra plaça. 

Estiu-Musical-MPR-2019.pdf
Documento Adobe Acrobat [97.6 KB]

Bon Nadal i Pròsper Any Nou Musical 2019

Un any més, en nom propi com a directora de l'Escola de Música Pons Roselló i tot l'equip docent i col·laboradors us volem desitjar un Bon Nadal i un Pròsper Any Nou Musical 2019. Fem viure i sentir la música!

 

Descarregueu-vos la versió impresa en format PDF.

mpr_nadala2019.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.3 MB]