Presentació del nou CD de Dàmaris Gelabert / Dissabte 29 de novembre de 2014 i ara també el Divendres 28 de novembre de 2014

Dàmaris Gelabert, autora dels CD's de TOT SONA, Cançons per aprendre, Massatges amb cançons, Cançons personalitzades de bressol, infantils, d'aniversari,... va presentar en exclusiva a Lleida, el seu nou CD “JOCS DE FALDA, D’ARA I DE SEMPRE” a l'Escola de Música Pons Roselló, el propassat divendres 28 de novembre a la tarda, en dues sessions de trenta minuts; a les 16:00 i a les 17:00 hores, i el dissabte 29 de novembre al matí, en tres sessions; a les 10:00, a les 11:00 i a les 12:00 hores. El repertori va incloure alguns jocs de tota la vida, però sobretot va oferir noves propostes que respecten la cultura i la tradició del nostre país i que amplien i reforcen aspectes importants en el desenvolupament de l’infant. Aquest CD està especialment adreça afamílies amb nens i nenes de 0 a 18 mesos.

 

Que bé s'ho van passar més de 100 pares i mares amb els seus nadons a l'Escola de Música Pons Roselló amb les cançons de jocs de falda d’ara i de sempre de Dàmaris Gelabert. Tot un éxit, una vegada més, en exclusiva per a Lleida.

 

Al finalitzar cada sessió, es va poder adquirir el nou CD signat per la Dàmaris així com d’altre material de TOT SONA.