Música per a bebès "Petits Músics" de 0 a 3 anys

Des del curs 2002 / 2003, Maylos Pons, Directora de l'Escola Música Pons Roselló, especialista amb els més petits i Doctora en Educació Musical per la UB, imparteix el programa bressol, "Música per a bebès", adreçat a nens i nenes de 0 a 3 anys, acompanyats del pare o la mare, ambdós o un familiar adult.

 

És un ensenyament basat en la interacció musical i la comunicació que dóna pas al desenvolupament de la sensibilitat i la creativitat. Compartim jocs, cançons, danses, ritmes i moviments que apropen la música al desenvolupament personal de l'infant.

 

 

REUNIÓ INFORMATIVA D'ENTRADA LLIURE I GRATUÏTA

A començaments de cada curs programem una presentació pública a l'escola, d’entrada lliure, gratuïta i sense cap compromís, que es realitzarà a l'escola el proper dimecres 25 de setembre a l'escola a les 18:30 hores.

 

COMENÇAMENT DE LES SESSIONS

El curs 2019 / 2020 començarà el proper dimarts 1 d'octubre. Informeu-vos del vostre grup i dia.
 

Vegeu un recull de fotografies de música per a nadons a l'Escola de Música Pons Roselló durant el curs 2018/2019 i el vídeo de l'actuació dels nadons al Concert de Cambra de Fi de curs a l'Auditori Municipal Enric Granados de Lleida.

Metodologia d’ensenyament

- La música és el primer llenguatge de l’infant.

- El programa bressol "Petits Músics" és un curs d’estimulació musical primerenca, destinat a afavorir el desenvolupament integral dels nens més petits a través de la música.

- Aporta molts beneficis dins de l’àrea cognitiva, motriu, emocional, creativa i comunicativa.

- Promou la participació de les famílies en l'educació dels seus fills mitjançant el joc. La participació activa dels pares, que acompanyen els seus fills durant les sessions d’estimulació musical primerenca, hi juga un paper fonamental, ja que esdevenen companys d'activitat. Aquest fet potencia el lligam familiar, molt important per al desenvolupament de la seva personalitat.

- Ajuda a integrar l'infant a la cultura del país on viu, ja que utilitza bàsicament elements musicals propis de la nostra cultura i tradició.

- Fomenta la descoberta dels sons, ritmes, silencis, la convivència entre éssers humans, tot compartint el plaer de fer música conjuntament, en un entorn ric en espontaneïtat i creativitat.

- Afavoreix també el creixement harmònic i equilibrat dels infants.

 

Requisits

El curs “Música per a bebès” està dividit en dos grups: nens i nenes de 0 a 1 any i d'1 a 3 anys, acompanyats del pare, la mare, ambdós o algun familiar adult.

 

Horaris de classe i organització de les sessions de TARDA

- Nens i nenes de 0 a 1 any, sessions de trenta minuts, un o dos cops per setmana, dimarts i/o dijous, de 18 a 18:30 hores.

- Nens i nenes d’1 a 2 anys i de 2 a 3 anys, sessions de trenta minuts, un o dos cops per setmana, dilluns i/o dimecres, de 18 a 18:30 hores.

 

Horaris de classe i organització de les sessions de MATÍ

- Aquest curs, oferirem "Música per a bebès" als matins també amb la opció per trimestres: d'octubre a desembre de 2019 i de febrer a abril de 2020. Informeu-vos!

- Nens i nenes de 0 a 1 any, d'1 a 2 anys, i de 2 a 3 anys, acompanyats del pare, la mare, ambdós o algun familiar adult, els dimarts i dijous de 10:00 a 10:30 hores, i de 10:30 a 11:00 hores, sempre que es formin grups d'un mínim de 6 bebès.

 

Curs de "Música per a bebès"

Del mes d’octubre al mes de juny. També es pot començar en qualsevol moment del curs, un dia o dos dies a la setmana. Es pot assistir i participar gratuïtament en una sessió d’estimulació musical primerenca com a prova.

 

S’entregarà un CD “Petits Músics” de totes les músiques treballades a les sessions.

 

Professorat

Les classes les imparteix en exclusiva Maylos Pons Roselló, Directora de l'Escola de Música Pons Roselló, especialista amb els més petits i Doctora en Educació Musical per la UB.

 

Tornar a Què oferim

<< Nuevo campo para texto >>

Vegeu un reportatge actualitzat realitzat a l'Escola de Música Pons Roselló pel programa DIARI DE NIT de LLEIDA TV, el proppassat divendres 14 de desembre de 2018.

 

Accediu al programa en aquest enllaç al minut 19: DIARI DE NIT o fent clic a la imatge de vídeo.