Taller d'improvisació al piano i presentació dels llibres "La meva música. Improvisació al piano 1, 2 i 3" de Montserrat Morral i Isabel Muniente

 

L'acte es realitzarà el proper divendres 25 de maig a les 18:00h a la Sala Mozart de l'Escola de Música Pons Roselló (Carrer Canonge Brugulat, 16 / Lleida).


La meva música. Improvisació al piano és una eina dirigida especialment a professors/es de piano. Ho presentarem i ficarem en pràctica en el taller, amb activitats col·lectives en les que també hi participarà el/la professor/a.

 

Els tres llibres són una col·lecció per a joves pianistes que els introdueix en el goig de fer la seva pròpia música, sigui improvisada o composta, i que els alumnes es puguin expressar lliurement a través del piano amb la mateixa naturalitat i espontaneïtat amb que ho fan dibuixant. Els temes proposats són propers al nen i al seu entorn.

 

Al ser l'aforament reduït a 50 persones, preguem confirmació d'assistència mitjançant mail a mpr@musicaponsrosello.com indicant:

- Nom i cognoms

- Telèfon de contacte

- Càrrec

 

Obrim l'escola de música a la improvisació i la creativitat! Fem viure i sentir la música!

MONTSERRAT MORRAL

 

Ha estat professora col·laboradora de la Universitat de Barcelona en el postgrau de Creativitat i Educació Musical i actualment és Professora del Màster de Musicoteràpia d’aquesta mateixa Universitat.

 

Com a Musicoterapeuta exerceix en Educació Especial realitzant tallers per a alumnes i professors de l’ Escola Montserrat Montero dintre el projecte Carles Riera.

 

És autora de diverses col·leccions de llibres sobre la iniciació a la pràctica pianística : El Petit Pianista i Piano, piano…(editorial Dínsic), La Meva Música- improvisació al piano i Mi Música (col·lecció per a fomentar la creativitat musical, editorial Boileau).

ISABEL MUNIENTE

 

Títol Superior de Música especialitat jazz per ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya), pianista i compositora, des de 1985 ha exercit la docència musical en molts camps diferents: escoles de primària, escoles de música, centres artístics i especialitzats en música moderna - jazz ...

 

Autora d'articles i material didàctic, recentment ha presentat la seva col·lecció (al costat de M. Morral) La meva música. Improvisació al piano (ed. Boileau) que consta de quatre volums pensats perquè els nens en l'etapa elemental dels seus estudis musicals puguin desenvolupar la seva pròpia música.

 

Actualment és professora del Màster de Musicoteràpia (piano improvisació, conjunt instrumental i model de musicoteràpia Nordoff-Robbins) i del Postgrau en Creació Musical i Educació de la Universitat de Barcelona, sempre combinant aquesta dedicació amb els projectes artístic-musicals com creació de bandes sonores per a documentals i films, concerts amb el seu grup Converses Íntimes (CD "Converses Íntimes"), direcció composició i arranjaments per a la Big Band Afluent Jazz Band, etc.