Tasta la música!

En què consisteix? Molt senzill.

 

Consisteix en què l'Escola de Música Pons Roselló ofereix la possibilitat a qualsevol persona interessada, de fer un obsequi especial a un familiar o amic consistent en un Tast de Música. S'obsequien, per exemple, unes 4 sessions de Música per a Bebès de "Petits Músics" per 25 Euros (per a un nebot, un nét o un fill o filla d'un amic o amiga) per a que ho provi i gaudeixi de la música, en qualsevol moment del curs, i, si els hi agrada, continuar el curs.

 

També es poden oferir unes sessions de Música a l'Etapa Infantil (per a un nebot, un nét o un fill o filla d'un amic o amiga) o per què no, de Música per a Adults pel pare, padrí, etc. que sempre ha desitjat aprendre a tocar el piano, la guitarra, o qualsevol instrument musical que s'imparteixi a l'Escola.... Consulteu preus i horaris.

Com es contracta? Molt senzill.

 

Es pot concretar la consulta del que realment es desitja obsequiar, telefonant a l'Escola o mitjançant el correu electrònic mpr@musicaponsosello.com o passant directament per l'Escola. Necessitarem les dades i adreça de qui fa l'obsequi, així com del beneficiari per a enviar-li, per correu ordinari, un sobre amb els targetons d'obsequi com a sorpresa.

Què es pot contractar? Molt senzill.

 

Un mínim de 4 sessions tant a Música per a Bebès, Música a l'Etapa Infantil o Música per a Adults. A partir d'aquí, tot el que es vulgui oferir, fins a un curs complet.